Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν αφήνει εύκολα την εξουσία ο Βενιζέλος...

Θυμάστε τον Κουτσόγιωργα που λίγο πριν τις εκλογές εμφάνιζε και ψήφιζε ένα εκλογικό σύστημα που βόλευε το ΠΑΣΟΚ; Την ίδια νοοτροπία έχει και ο Ευάγγελος για το καλό μας και το καλό της χώρας βεβαίως...
Εξάλλου λίγο πολύ άφησε χθες να εννοηθεί : χάρη μας κάνει.

 "Και επάγγελμα έχω και ακαδημαϊκό ρόλο έχω και από την κοινωνία των πολιτών προέρχομαι.

Υπάρχει κανείς εδώ μέσα ή καμιά που πιστεύει ότι μ’ ενδιαφέρει να είμαι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και να παραμείνω;"


 



Στην χθεσινή του ομιλία ο Βενιζέλος επανέφερε το θέμα με την αλλαγή του εκλογικού νόμου ...



 

1 σχόλιο:

  1. Είναι φανερό πως κάθε λεπτό επιπλέον παραμονής του επικίνδυνου και εξουσιοπαράφρονα Βενιζέλου… στη κυβέρνηση του τόπου, δημιουργεί εκ των πραγμάτων στρατιά συνενόχων απ όλους εκείνους που τον ανέχονται, με πρώτο φυσικά τον πρωθυπουργό της χώρας.
    Με ποιο δικαίωμα ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός συνεχίζει να διατηρεί στη θέση του τον εξουσιοπαράφρονα Βενιζέλο και δε διατάσσει την άμεση αποπομπή του από κάθε αξίωμα???

    Με ποιο δικαίωμα οι Έλληνες δικαστές δεν πράττουν αυτό που αυτοδικαίως οφείλουν να πράξουν, συναισθανόμενοι το ρόλο τους και τη θεσμική ιδιότητα και αποστολή τους???

    Με ποιο δικαίωμα σύσσωμη η αντιπολίτευση δεν εγείρει άμεσα εθνικό και ηθικό θέμα για την παραμονή του εν λόγω πολιτικού σε κυβερνητική θέση???

    Είναι φανερό ότι η σιωπή όλων αυτών, απέναντι στον επικίνδυνο εξουσιοπαράφρονα, ένα πράγμα επιβεβαιώνει με τρόπο απόλυτο και κατηγορηματικό: Την απόλυτη συνενοχή τους”.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή