Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Οι αντιδράσεις των κομμάτων και μερικές παλαιότερες συγκεντρώσεις ...έξω από το Mega...

ΝΔ : «Η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι η χυδαιότητα και η γελοιότητα δεν έχουν πλέον όρια»

ΣΥΡΙΖΑ : «Η απαράδεκτη επίθεση της Χρυσής Αυγής, η οποία έφτασε σε μέγιστο σημείο χυδαιότητας με αφορμή την προβολή ενός «τούρκικου» σήριαλ στην τηλεόραση, δείχνει για άλλη μια φορά το αποτρόπαιο πρόσωπό της. Να τη χαίρονται αυτοί που τη θεωρούν και προνομιακό συνομιλητή τους».

ΔΗΜΑΡ: «Η άθλια επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega αγγίζει τα όρια της πολιτικής παραφροσύνης. Οι χυδαίες συμπεριφορές των «ταγμάτων εφόδου» και του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου ας σημάνουν επιτέλους συναγερμό στο Δημοκρατικό κόσμο».

...και μερικές παλαιότερες συγκεντρώσεις έξω από το Mega ...
Ιδιαίτερη προσοχή στο σύνθημα που υπάρχει στην τελευταία φωτό
(τότε δεν ...ενοχλούνταν ο "Δημοκρατικός κόσμος"...)


 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'' ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΟΙ! ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΘΙΞΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΩΜΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΝΑΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή