Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Όχι , βρε Ηλία, και "εντελώς δωρεάν" η συμμετοχή του αδελφού σου στην επιτροπή...

Στην είδηση σχετικά με τον ορισμό σε επιτροπή του Κ. Κασιδιάρη ,αδελφό του Ηλία Κασιδιάρη , ο βουλευτής είχε αντιδράσει γράφοντας στο facebook ότι ο αδελφός του συμμετέχει στην επιτροπή εντελώς δωρεάν.


Τελικά , όπως προκύπτει από το παρακάτω έγγραφο , υπάρχει αμοιβή για τους συμμετέχοντες στην επιτροπή.
Κάτι ψιλά βέβαια σε σχέση με κάτι άλλους, αλλά δεν είναι και ..."εντελώς δωρεάν"...



upd 10/9


 

2 σχόλια:

  1. Απ ότι φαίνεται η Χρυσή Αυγή έχει διαφορά από αυτό που μέχρι τώρα ξέραμε, τα λαμόγια που γίνονται βουλευτές για να βολέψουν το συγγενολόι τους:


    Το έγγραφο της παραίτησης του αδελφού του βουλευτή και εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, απεστάλη στο υπουργείο Οικονομικών. Το δημοσιοποίησε η Χρυσή Αυγή εστιάζοντας στο ότι ο αδελφός του κ.Κασιδιάρη τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη επιτροπή πριν από την απόφαση του Υπ.Οικονομικών να αμοίβονται τα μέλη της επιτροπής με 150 ευρώ το μήνα.




    "Ακόμη και ο πλέον ηλίθιος μπορεί να δει ότι η απόφαση Σταϊκούρα (31/7/2012) περί μηνιαίας αποζημίωσης με 150 ευρώ των μελών της Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών έπεται 9 ημέρες της αποστολής του σχετικού εγγράφου της Χρυσής Αυγής (23/7/2012).
    Κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον αρμόδιο υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών πριν τις 23/7/12 ενημερωθήκαμε ότι τα μέλη της εν λόγω επιτροπής συμμετέχουν σε αυτήν ΑΜΙΣΘΙ.
    Ούτε παρατρεχάμενοι του Σταϊκούρα είμαστε για να γνωρίζουμε ότι θα αποφάσιζε να σπαταλήσει κι άλλο δημόσιο χρήμα άνευ λόγου, ούτε κοιμόμαστε και ξυπνάμε πάνω από τη «Διαύγεια», ούτε μας κοινοποίησαν – ως όφειλαν – οι αρμόδιοι του υπουργείου την εν λόγω απόφαση.
    Ούτως ή άλλως ήταν αδύνατο να λάβει οποιαδήποτε αμοιβή ο Κωνσταντίνος Κασιδιάρης του Παναγιώτη, καθώς δεν είχε δηλώσει, ούτε του είχε ζητηθεί Α.Φ.Μ. ή αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, κατά την σύντομη επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο υπάλληλο του υπουργείου, απ’ την οποία είχε προκύψει ότι θα συμμετείχε αμισθί στους σχετικούς ελέγχους".


    Ιδού και το έγγραφο :

    http://www.enikos.gr/images/resized/405x540_4a6ce4ac2b3cabbfa8cef3ef185cf8fd.jpg

    Έχεις υποχρέωση να πάρεις θέση απέναντι σαυτή την περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Για το αν η Χ.Α "έχει διαφορά από αυτό που μέχρι τώρα ξέραμε"
      θα το δούμε στην πορεία.
      Προς το παρόν επίτρεψέ μου να είμαι επιφυλακτικός ,όπως άλλωστε είσαι κι εσύ - "απ'ότι φαίνεται" γράφεις-.

      2) Η απάντηση στο facebook του Η.Κασιδιάρη ,περί δωρεάν συμμετοχής στην επιτροπή, έγινε ΜΕΤΑ την δημοσίευση του εγγράφου για την αμοιβή.
      Μήπως έπρεπε να γνωρίζω εγώ τι ξέρει ή τι δεν ξέρει η Χ.Α ή τι είπαν στην τηλεφωνική τους επικοινωνία με τον υπάλληλο του υπουργείου;

      3)To έγγραφο με την παραίτηση έχει σημερινή ημερομηνία (9/9).
      Την ανάρτηση την έβαλα ΧΘΕΣ μεσημέρι 8/9...


      Ελπίζω να σε κάλυψα.

      Διαγραφή