Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Την γλύτωσε (προς το παρόν) το Ο.Α.Κ.Α
















«Σκεφτόμασταν ακόμα και να το πουλήσουμε»

Ομολογία Γ. Νικητιάδη για το εγκαταλελειμμένο ΟΑΚΑ



«Είχε γίνει κάποια κουβέντα για το αν θα πουληθεί το ΟΑΚΑ και υπήρχε και σχετική πρόταση», παραδέχθηκε από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Νικητιάδης, διαβεβαιώνοντας ωστόσο ότι η σκέψη αυτή έχει απορριφθεί κατηγορηματικά.


«Αυτό το στάδιο είναι ιστορικό. Έγιναν οι καλύτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα μπορούσαν να έχουν γίνει ποτέ, που μας χάρισαν στιγμές δόξας και χαράς, και εξ αυτού του λόγου το γήπεδο δεν πρόκειται να πωληθεί», υπογράμμισε ο υφυπουργός Πολιτισμού.
Τόνισε δε ότι ο χώρος έχει πλέον καθαριστεί και δεν υπάρχουν σκουπίδια και περιοχές μόλυνσης, ενώ προανήγγειλε ότι η νέα διοίκηση του σταδίου προχωρά σε νέο φιλόδοξο σχεδιασμό αξιοποίησης.

Ο κ. Νικητιάδης ομολόγησε πάντως ότι «πράγματι έχει μείνει ανεκμετάλλευτος αυτός ο τεράστιος πλούτος. Δυστυχώς τον παρατήσαμε και στην ουσία τον ευτελίσαμε».
Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης δήλωσε ότι «το ΟΑΚΑ θα έπρεπε να είναι στολίδι και να το δείχναμε με περηφάνια σε όλο τον κόσμο. Θα έπρεπε να γεμίζει με νέα παιδιά που θα αθλούνται, θα ψυχαγωγούνται και θα επικοινωνούν».

ΠΗΓΗ : http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/85010/skeftomastan-akoma-kai-na-to-poulisoume/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου